Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент

...
Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент
Коментари Харесай

Украинското държавно ръководство участва в тържествена церемония по случай деня на украинския флаг

Украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога и висшето политическо и военно управление на страната участваха в гала по издигането на държавния байрак на Украйна, предаде Укринформ.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 11534
Канцеларията на украинския президент разгласява особено видео в " ЮТюб " (YouTube) по случай Деня на украинския байрак.

В центъра на Киев бе повдигнат специфичен байрак с подписите на украински бранители от цялата фронтова линия и от най-горещите точки на фронта, съобщи УНИАН.

" На този байрак има специфични думи и подписи от специфични хора. Това са нашите бойци, нашите бранители, нашите воини, които се борят за независимост, за украинците, за самостоятелност и за Украйна. Този байрак бе на позициите на нашите бойци от Чернигов до Одеса, по цялата отбранителна линия в Украйна и в най-различни бойни бригади и подразделения ", съобщи президентът на тържествената гала.

Държавният глава означи, че всяка година на 23 август Украйна чества Деня на националния байрак и че всяка година украинците отдават респект на украинската реликва.

" Това е нашият знак, това е нашият амулет, това е нашият наследник и жълт байрак. Нашият байрак е нашата горделивост, която усещаме, когато той се развява високо, когато честваме нашите празници, когато реализираме нашите победи, когато си върнем нашите земи. Нашият байрак е нашата убеденост, че той сигурно ще надделее на всички места, където е по право – на цялата наша суверенна територия. Непоклатимата религия в това е във всеки един от нас ", акцентира Зеленски.

Според президента " флагът е нашата мощ, източник на воля, неумирим дух за всички бойци, които влизат в борба с това знаме на бронята и под сърцето си, сражавайки се за всеки метър от нашата земя, напредвайки и постигайки нашата победа ". Зеленски също по този начин означи, че флагът е и спомен и респект за всички герои, които са защитавали украинската земя и са пожертвали живота си за Украйна и всички украинци.

Всички присъстващи на церемонията уважиха паметта на украинските бойци с минута безмълвие, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР